Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2008 10:34 - Олимпийски
Автор: stealth Категория: Новини   
Прочетен: 2571 Коментари: 10 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                              ОЛИМПИЙСКИ

   Олимпиадите все повсче се комерсиализират,дрогират и политизират.Публична тайна е,че с нормална храна не можеш да вдигаш тонове тежести,да плуваш километри и да пробягваш километри на световно ниво.И тук опира елементарния балкански въпрос за това кой плаща музиката.

   Целият български отбор по вдигане на тежести не беше допуснат до Олимпиадата.Вземали-невземали някакви анаболи.За сметка на това китайците печелят златен медал след златен медал при щангите.Сигурно техните велики спортисти не вземат никакви анаболи.Глупости.Нали трябва да са първа спортна нация в света.

    Нашите волейболисти.Сериозна заплаха срещу основните спонсори на игрите.Решението е просто до безкрайност- основната фигура в отбора да се изгони по-най мистериозен начин и на практика България да няма претенции за медал.Като си поданик на бедна,смачкана държава, истинско геройство е да си медалист.

   В пространството се тиражираше мнението,че България трябва да се изгони от щангите.Прекалено дълго време бяхме трън в очите на големите световни сили.И това ще бъде косвено предупреждение към отделните дребосъци в спорта да не си го мерят с когото трябва и не трябва.

    И тук е и престъпното действие-бездействие на на детето на комунизма „проф.” Иван Славков.С държавни пари да си върти червения задник по света,без да защитава спортните интереси на страната.



Тагове:   Олимпийски,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Даа, така стоят нещата. . дали да не ...
13.08.2008 10:52
Даа, така стоят нещата..дали да не ги преименуват "Олимпийски надпревари и надцаквания" между корпорациите за производство на медикаменти?!?
Комай няма дисциплина, в която да не се "зоби" нещо. И всичко това в името на рекламодателите и спонсорите...Да живей!!
А за последствията, да му мислят опитните зайчета, щото това което зобят на 20г. после ще им дойде като изненада.
цитирай
2. thomas - Хм...
13.08.2008 11:23
Май по времето преди изхвърлянето на Иван Славков бяхме по-добре от сега? А и всички (спортисти) тогава твърдяха, че той им помага много. Вероятно не заради "червения си задник", а защото му е идело отръки да лобира за нашия спорт.

2. Как според теб става тая, че на тази Олимпиада се правят двойно повече допинг проби, отколкото на всички предишни, но с положителни резултати излязоха само нашите щангисти? Или сме много тъпи, или другите са много умни - ама всички пък да са по-умни от нас - нещо не ми се връзва! И мислиш ли, че Майкъл Фелпс няма да даде нито една допинг проба, нито някой от китайските щангисти?! А че ние сме класици на допингирането още от времето на "школата на Иван Абаджиев"... това май го знае цял свят - може би просто не можем да се откажем от навиците си.

3. За случая с волейбола... май пак ни се ще да има заговор. А то вероятно е просто някаква тъпа случайност - все пак този спорт изобщо не е известен с "добавките", които се пият в него.

4. За да си медалист, се искат три неща:
- да си добър
- да умееш да си най-добър, когато е най-важно
- да имаш по-малко или повече късмет.
Държавата почти не е от значение. Иначе не виждам как севернокорейците щяха да стигнат и до един медал.
цитирай
3. lelya - Олимпиадата - това си е просто хляб и ...
13.08.2008 13:24
Олимпиадата - това си е просто хляб и зрелища. Няма нищо ново на този свят, просто опаковката е по-различна. Някога императори са построили Колизеума за такива зрелища, крале са организирали рицарски турнири и всичко тава е за забава на плебса и... естествено, че всички се тъпчат със стимуланти. Народът трябва да се радва на нещо и много, много да не му мисли. Колкото до нашите спортисти - глупава работа, защото и да хитруваш и лъжеш трябва акъл. Естествено трабва и лоби ама каквато държавата такъв и спорта. В същност според мен, колкото по-малко осакатени хора/спортисти по-добре, а на медалите...м....та му. Аз не искам България да е супер нация. Такава малка си я харесвам. На супер нациите им е необходимо да са суперсили в спорта. Пропаганда. Един медал на волейбол ми стига.
цитирай
4. анонимен - Уморих се да гледам рекорди....
13.08.2008 17:40
Не зная как стават тези работи, но вече не ми е толкова приятно да гледам състезанията по плуване, просто защото са предвидими - знае се, че ще ги спечели М.Ф., знае се, че ще постави "феноменален рекорд", който задължително ще е супер феноменален... Сигурна съм, че допинг пробата на М.Ф. ще бъде отрицателна - и това се знае предварително... Тогава къде остава състезанието?
Е, нашите не са толкова феноменални. Някои поставиха национални рекорди, други гребат напук на домакините - евала й на Румяна Нейкова, изпълни ми душата, когато победи в почти нищо незначещите осминафинали ли беше, четвъртфинали ли онази надъхана китайка... Размириса се и откъм волейболния отбор - дето най-много им се надяваха хората за медали, но пък напук и онези смелчаци играят и бият... И така...
Затова гледам нашите хора там, нищо, че не печелят, важното е, че се борят. Да са живи и здрави!
цитирай
5. boris66 - boris66-stealth
13.08.2008 18:20
Невероятно много си прав!Китайците имат билки от техната традиционна древна медицина-жен шен ,кидни и трипала чаеве.Защо Българите да не използуват български хранителни добавки, като биогейм ,лактофлор ркоето е нормално за спорта. А тестостерона го произвежда под въздействие на хранителните добавки всеки един нормален мъжки организъм. Но всичко е игра и хитрост, присъща за домакините .Те да елиминират най-добрите ни и силни козове!
цитирай
6. boris66 - boris66-stelth
13.08.2008 18:21
Таню Киряков е пил само минерална вода дори не и степче, за да не бъде отстранен ,а оставаше да не му дават и вода да пие!
цитирай
7. stealth - Преди няколко години в Китай беше ...
13.08.2008 20:15
Преди няколко години в Китай беше световното първенство по плуване.Китайците взеха почти всички медали.Треньорите им се хвалеха,че състезателите са яли само супа от костенурки.
На следващото световно,в Австралия,китайците взеха само един бронзов медал.
Да им имаме костенурките!
цитирай
8. анонимен - Досадни са тия олимпиади те се пр...
18.08.2008 14:30
Досадни са тия олимпиади те се правят за да си правят пиар разни държави и тяхните политици, а вече в лобараториите има допинги които не могат ги хвана щото са на генно равнище ама това са много пари а за българските спортисти остава старото правило /всичко може да правиш ако не те хванат/
цитирай
9. thomas - @stealth
18.08.2008 14:40
Е добре де, като не е супата от костенурки, май остава да са сложили по особен начин по-хлъзгава вода, която се пързаля само по техните бански ;-)
цитирай
10. stealth - thomas
18.08.2008 22:45
По-добре питай китайците!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stealth
Категория: Бизнес
Прочетен: 506943
Постинги: 289
Коментари: 227
Гласове: 1178
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930